Italia. Matteo Salvini cere castrarea chimică a românului care și-a violat fiica și a lăsat-o însarcinată

Fostul ministru de Interne al Italiei, Matteo Salvini, cere castrarea chimică a românului care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată. 

O știre groaznică a provocat furori în Italia în această dimineață: un român și-a abuzat fiica și a lăsat-o însărcinată.

Matteo Salvini, fostul ministru de Interne al Italiei și actual președinte al Ligii Nordului cere castrarea chimică a românului. Acesta a scris pe contul său de Twitter, „Castrazione chimica. E stop” (în traducere Castrare chimică si punct-n.r.). Iată captura cu mesajul lui Salvini.

1. -imagine fara descriere- (agdga.jpg)

StiriDiaspora.ro a relatat în această dimineață despre cumplitul caz care a zguduit atât Italia cât și comunitatea românescă din peninsulă.

Evenimentul dramatic s-a petrecut la Cerignola, în provincia Foggia.

Cercetările polițiștilor au început în momentul în care au primit o sesizare cu privire la un grup familial dintr-o fermă din zona rurală a comunei Daunia, în care se aflau minori, în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise de tatăl acesteia.

Într-o notă, poliția a raportat că – în urma primelor suspiciuni – „ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here