Dezamăgirea unui candidat care a primit doar un vot la alegeri, deși familia lui numără 12 membri cu drept de vot

Un bărbat din statul indian Gujarat care a candidat pentru un post decizional în satul său în timpul alegerilor locale de luna trecută a izbucnit în lacrimi după numărătoarea voturilor, când a văzut că primise doar un vot, în ciuda faptului că familia lui numără cel puțin 12 membri cu drept de vot.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcție de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi și, deși nu se aștepta cu adevărat să câștige, cu siguranță nu se aștepta să primească un singur vot – al lui.

Bărbatul pur și simplu a căzut jos și a început să plângă lângă biroul electoral când a primit vestea, spunându-le reporterilor că avea 12 membri apropiați ai familiei pe care se baza, însă aceștia fie nu au venit la vot, fie au ales să voteze pentru altcineva.

„Alegeri o să mai fie… Dar eu am primit un singur vot… nici măcar familia mea nu m-a votat”, a declarat el pentru presa indiană, citată de 20 Minutos.

Un caz similar s-a înregistrat în urmă cu câțiva ani, când un candidat independent din statul indian Punjab a izbucnit în plâns în timp ce îi spunea unui reporter că a primit doar 5 voturi, în ciuda faptului că avea 9 membri ai familiei cu drept de vot.

Cazul lui Santosh este chiar mai dureros, pentru că el nu a primit nici măcar un vot în afară de al său, deși susține că mai multe persoane l-au asigurat că vor ștampila numele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here