Ciudățenii in cazul crimei de la Moara de Vânt! O pereche de bikini roz purtați a fost găsită în geaca lui Youssef Jniyah, tânărul ucis cu 17 lovituri de cuțit. Azi, suspectul Ahmed Sami El Bourkadi va fi pus să calce în sânge >>>

Noi detalii din ancheta ce vizează moartea celor doi tineri din cartierul Moara de Vânt. Ceea ce s-a întâmplat în vila respectivă pare mai complicat pe zi ce trece. Surse din cadrul anchetei au precizat că, într-o geacă de culoare neagră, ce i-ar fi aparținut lui Youssef Jniyah, a fost găsită o pereche de bikini roz purtați. Nu este clar a cui este lenjeria intimă și cum a ajuns în geaca respectivă

Detalii halucinante, în cazul dublului asasinat din vila de pe Moara de Vânt! Surse apropiate anchetei au precizat pentru reporterii cotidianului BZI că există foarte multe aspecte care trebuie verificate de către oamenii legii. Astfel, sunt câteva lucruri destul de ciudate, printre care o descoperire făcută de anchetatori chiar la cercetarea la fața locului, adică în vila de pe Moara de Vânt, după ce au fost descoperite crimele.

De exemplu, într-o haină închisă la culoare, ce i-ar fi aparținut victimei Youssef Jniyah, a fost găsită o pereche de bikini roz purtați. Nu este clar cui îi aparține acea pereche de bikini, de aceea a fost ridicată pentru a fi analizată de specialiști. Aceleași surse afirmă că diverși martori au afirmat că, de-a lungul timpului, în vila respectivă s-ar fi organizat petreceri la care iubita lui Youssef Jniyah, Ioana Vanesa Burlacu, nu ar fi avut voie să participe. Ce se întâmpla la petrecerile respective, este greu de spus. Cert este că se consuma alcool, se fuma narghilea și nu este exclus să se fi consumat și substanțe interzise.

Astăzi se va face o reconstituire, pentru a se stabili ale cui sunt urmele din vilă

Ancheta procurorilor criminaliști continuă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt. Astăzi, Ahmed Sami El Bourkadi ar trebui să fie supus unor teste. Mai precis, anchetatorii ieșeni ar trebui să-l pună să calce în sânge sau într-o substanță care imită sângele pentru a se stabili dacă urmele găsite în vila de pe Moara de Vânt îi aparțin lui Sami. Au trecut câteva săptămâni din momentul în care au fost descoperite crimele și toată lumea stă cu sufletul la gură, pentru a vedea cine se face vinovat de cele întâmplate și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la o astfel de tragedie.

Pe de altă parte, potrivit acelorași surse judiciare, ieri, unul dintre unchii lui Ahmed Sami El Bourkadi a fost audiat de oamenii legii. Acesta a venit recent în România, pentru a fi alături de Ahmed Sami El Bourkadi. Din câte se pare, bărbatul a declarat că familia El Bourkadi este una onorabilă și destul de influentă, având printre rude până și magistrați sau medici. În plus, în curând, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași vor formula o propunere de prelungire a stării de arest preventiv în cazul studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi.

Un dublu asasinat cu multe semne de întrebare

La mijlocul lunii trecute, agenții de Poliție din Iași au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah, student la UMF Iași, că acesta nu a revenit acasă, la Bruxelles. Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la vila închiriată de student pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii au dat peste un tablou de groază: Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah erau morți în același pat.

Cei doi tineri aveau trupurile sfârtecate cu zeci de lovituri de cuțit. Pe ambele trupuri, urmele erau asemănătoare, semn că autorul sau autorii ar fi folosit aceeași armă. Mai apoi, oamenii legii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Acesta a fost prins în Roma şi a fost adus la Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here