Video. O femeie din Constanța își bate cu brutalitate fetița. ” Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine”

Anchetă în Constanța după ce imaginile cu o mamă care-şi bate crunt fetiţa de numai doi ani au apărut pe reţelele sociale, scrie Replica Online.

Femeia este filmată de un bărbat în timp ce-şi loveşte în mod repetat fetiţa. Acesta nu intervine, ci se rezumă doar la a spune „cum să dai aşa într-un copil?”

„Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaică? Ia de aici … Unde-i cuţitul, că o tai?”, mai spune femeia în timp ce continuă să-şi lovească fetiţa.

Femeia nu pare să fie deloc înduiosată de plânsetele și țipetele micuței, ba din contră, o lovește și mai tare și o jignește, totul în timp ce filmează. Din imagini, fetița pare să aibă aproximativ de 2 ani.

Poliția a fost sesizată în acest caz! Femeia a fost identificată și dusă la Secția 2 de Poliție.

 

Videoclipul șocant poate fi urmărit >>>Aici <<<.

Ce spun reprezentanții IPJConstanța

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here