Dispozitive de ascultare, descoperite după o tablă dintr-o școală din Galați. Echipe ale SRI s-au deplasat la fața locului

Vineri dimineața, la Şcoala Gimnazială „Negoiţă Dănăilă” din sat Buceşti, comuna Iveşti din judeţul Galaţi, au fost descoperite mai multe dispozitive de ascultare, de către agentul de pază care este obligat să raporteze instituţiilor în drept un astfel de incident.

Maricel Gheoca, primarul din Ivești, a confirmat, pentru Antena 3, că au fost găsite sisteme de ascultare. Acesta a precizat că nu a reușit încă să ia legătura cu directorul școlii, prof. Carmen Oancă.

„Am informația că au fost descoperite sisteme de ascultare în sălile școlii „Negoiţă Dănăilă” din Bucești. Dupa tablă, ceva de genul ăsta. Nu am mai multe informații. Nu mi-am permis să pun întrebări, directorul școlii nu am putut să îl contactez”, a declarat primarul.

Școala a fost împânzită de echipe ale SRI şi ale altor structuri ale statului. Se pare că aparatura ar fi fost descoperită în biroul directorului şi în cancelarie, potrivit monitoruldegalati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here