Un bărbat şi-a sufocat soţia la scurt timp după ce a aflat că are leucemie. Spune că a vrut să îi curme suferinţa

Un britanic în vârstă de 74 de ani şi-a sufocat soţia în casa lor din Cipru, la scurt timp după ce aceasta a fost diagnosticată cu leucemie. Motivaţia bărbatului a fost una halucinantă, spunând că a făcut acest gest pentru a o scăpa pe partenera lui de suferinţă.

David Hunter era căsătorit cu soţia lui de 52 de ani, iar în urmă cu câteva luni ea a fost diagnosticată cu leucemie, medicii spunându-i că zilele de viaţă îi sunt numărate. Pentru a o scăpa de o lungă suferinţă, bărbatul în vârstă de 74 de ani şi-a omorât soţia care era cu un an mai mare. Ulterior a încercat să îşi pună capăt zilelor, dar a ost împiedicat de poliţiştii ciprioţi.

Anchetatorii au transmis că bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că soţia lui a vrut să moară în pace după ce a aflat diagnosticul. Poliţia a fost alertată cu privire la incident pe 18 decembrie în jurul orei locale 20:00, după ce bărbatul a trimis un mesaj rudelor prin care le spunea ce a făcut. O purtătoare de cuvânt a poliției, Marina Christodoulides, a declarat că ancheta urmărește să stabilească dacă moartea lui Janice a fost premeditată. Înainte de a se muta în Cipru, David lucrase ca miner, iar fostul coleg Bernard McKever, în vârstă de 77 de ani, a declarat presei străine că „A fost un cuplu minunat, oameni foarte drăguți și cumsecade, așa că acestă moarte este una şocantă”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here