„Dănuț, prea repede ai plecat de lângă noi”. Lacrimi pentru tânărul sătmărean mort pe un șantier din Belgia. Băiatul urma să se căsătorească

Dănuț, un tânăr sătmărean plecat la muncă în Belgia, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident pe un şantier din Bruxelles, unde erau angajaţi numai români. Tragedia s-a produs miercuri dimineață, după ce tavanul unei clădiri aflate în renovare s-a prăbușit el și colegii săi. Băiatul a murit pe loc, iar alți trei bărbați, de asemenea prinși sub dărâmături, au ajuns în stare gravă la spital.

În timp ce oamenii lucrau la renovarea unei clădiri, o parte din planşeul etajului s-a prăbuşit peste ei. Patru muncitori au rămas blocaţi sub dărâmături până la intervenţia pompierilor. Din nefericire, unul dintre ei, Dănuţ C., nu a mai putut fi salvat. A sfârșit sub dărâmături.

Cei trei colegi ai săi, grav răniţi, sunt internaţi în spital.

Inspecţia muncii din Belgia a deschis o anchetă asupra accidentului, iar sindicatul constructorilor a cerut guvernului măsuri pentru prevenirea unor asemenea tragedii.

Dănuț, plâns de familie și prieteni

Zeci de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace Dănuț prea repede ai plecat de lîngă noi ai lăsat atîta durere în inimile noastre drum lin spre cer vei rămîne mereu în sufletele noastre”.

„Sincere condoleante! Dumnezeu să îl ierte si să odihnească în pace iar vouă multă putere să puteți trece peste această grea durere!”.

„Dumnezeu sa va dea putere și sa va aline suferința. Odihnește-te în pace Dănuț drum lin spre cer și sa ai grija de acolo de sus de tot ce ți a fost mai scump pe lume”.

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace iar vouă, familiei, să vă dea putere multă să treceți peste această grea încercare! Nicio părere de rău, niciun cuvânt nu ar putea să vă mângâie acum sufletul mai mult decât Dumnezeu!”.

Dănuț era originar dintr-o comună din Satu Mare, lucra de mai mulţi ani în străinătate şi urma, în curând, să se căsătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here