Răvășitor: Mama copilului ucis de câini cade sfâșiată după declararea decesului copilului său (VIDEO)

Un copil în vârstă de șase ani a fost declarat decedat după ce a fost mușcat de un câine în timp ce se juca, în comuna Albești, județul Constanța. După mai multe minute de încercări de resuscitare, micuțul a fost declarat decedat. În momentul în care a aflat că fiul său nu mai poate fi salvat, mama sa a căzut, secerată, la pământ.

Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Cotu Văii, județul Constanța. Copilul a fost găsit inconștient, cu multiple mușcături de la un câine. Micuțul a fost declarat decedat după zeci de minute de resuscitare, iar, la aflarea veștii, mama s-a prăbușit la pământ, plină de durere.

Imaginile în care medicii i-au dat femeii vestea au fost surprinse de reporterul ZIUA de Constanța, aflat la fața locului.

Reamintim că astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

„Echipajul care a ajuns la caz (fiind vorba de un copil), a început protocolul de resuscitare. Este un caz dramatic si se fac toate manevrele posibile“, a transmis dr. Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, iar minorul a fost declarat decedat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002“, potrivit IPJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here