Ea este ieşeanca de 23 de ani ucisă în vila din Moara de Vânt! A fost înjunghiată şi incendiată

Reporterii BZI au descoperit cine este fata ucisă în vila din Moara de Vânt, de lângă cartierul Roua Residence. Se numeşte Ioana Vanesa Burlacu şi avea 23 de ani. Tânăra a fost înjunghiată şi incendiată. Acceasi soartă a avut-o şi iubitul ei, de origine marocană. Cei doi erau studenţi la UMF Iaşi. Tânăra s-a născut în comuna Miroslava. A absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului.

Citeste si : Lacrimi de durere pentru Ioana şi Youssef, studenţii la medicină ucişi cu bestialitate în vila în care se mutaseră. Aveau planuri de căsătorie, acum sunt uniţi doar în moarte

 

În cursul zilei de 10.12.2021, poliţiştii ieşeni au descoperit cele două cadavre. Erau trupurile neînsufleţite a doi studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa”, din Iaşi. Băiatul, de origine marocană, avea 25 de ani. Rudele băiatului au sesizat organele de poliție, după ce nu au reuşit să-l contacteze. Iubita acestuia era din Iaşi şi avea 23 de ani. Anchetatorii au constatat că cei doi tineri au fost înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini. Au fost zeci de lovituri de cuţit. Apoi, trupurile au fost incendiate. În ziua în care au fost descoperite cele două cadavre, tinerii trebuiau să ajungă la Bruxelles. Deocamdată, nu se ştie cu exactitate când s-a petrecut tragedia. Vecinii au declarat că în cursul zilei de 8.12.2021, în curtea imobilului a fost observat un străin, cel mai probabil marocan, aflat în stare de ebrietate şi care făcea scandal. În cursul dimineţii de astăzi, anchetatorii au adus la audieri 2 studenţi marocani, care urmau cursurile Universităţii Tehnice „Gh.Asachi”. Vecinii au mai spus că vicitmele obișnuiau să invite persoane şi să fumeze narghilea. Proprietarul casei, Florin Pleşca, plecat în străinătate, a refuzat să discute cu reporterii BZI. De administrarea imobilului se ocupa mama proprietarului. Deocamdată, nu sunt informaţii despre autorul faptelor.

Sursa : Bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here