Un tânăr , mort după două luni de chinuri. Cosmin avea o fetiţă de 4 ani, pe care o creştea singur

La două luni, după ce a fost victima unui cumplit accident rutier, un tânăr de 23 de ani, din Cernătești, judeţul Buzău, a murit.

Cosmin avea o fetiţă de patru ani, pe care o creştea singur şi pe care nu va mai apuca să o vadă mare. Tânărul a fost accidentat în luna octombrie, după ce a traversat printr-un loc nepermis fii acroșat de un taxi care se deplasa regulamentar, scrie buzau.net. Tânărul a fost imediat preluat de un echipaj al ambulanţei și transportat la UPU Buzău.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul în regim taxi condus pe direcția centru către Mărăcineni, de un șofer buzoian de 60 de ani a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 23 de ani, din Cernătești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii de la IPJ Buzău imediat după producerea evenimentului care a avut loc pe 5 octombrie.

Familia tânărului se pregăteşte acum de înmormântare. În ceea ce priveşte pe fetiţă rămâne de văzut în grija cui va rămâne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here