Îi vedeți? Ea îi este soție, însă fiica femeii i-a sucit mințile și a vrut cu orice preț să o aibă! Nu s-a gândit că are doar 17 ani și a șantajat-o pentru sex. Totul a ieșit la iveală după ce adolescenta a rămas fără telefonul mobil

Un bărbat din Iași s-a gândit să încerce sexul și cu soția, dar și cu fiica femeii, însă nu și-a dat seama că totul l-ar putea costa foarte scump. Ieri, Constantin Posteucă a ajuns după gratii, iar soția lui a scăpat la mustață de arest. Totuși, ambii au petrecut o noapte în spatele gratiilor după ce polițiștii au adunat suficiente probe care să-i incrimineze

În ce lume trăim?! Probabil asta s-au întrebat și polițiștii din Iași care au reușit să finalizeze o anchetă destul de complicată. Zilele trecute, doi soți din Iași au fost reținuți pentru 24 de ore. El – pentru viol și ea – pentru tâlhărie. De unde a izbucnit totul? Constantin și Simona Posteucă s-au căsătorit de ceva vreme. Femeia a mai fost căsătorită în trecut și are o fată în vârstă de 17 ani. Toți locuiau împreună undeva, în comuna Miroslava. Prin luna august a acestui an, Constantin a pus la cale un plan care l-a costat libertatea.

Din câte se pare, bărbatul a aflat că fiica lui vitregă ar avea o relație cu un băiat. I-ar fi spus fetei că știe despre relația ei și a amenințat-o că îi va spune și mamei acesteia despre ea. Adolescenta probabil că s-a speriat și a căzut într-o capcană. Constantin s-a gândit să o șantajeze și i-a propus să facă sex pentru a-i păstra secretul. Astfel, ar fi întreținut relații sexuale până prin luna octombrie. Poate că s-ar fi întâmplat asta și acum dacă adolescenta nu ar fi avut o discuție cu mama sa, dar, de la o discuție și până la un adevărat scandal, nu a fost decât un pas.

Constantin și Simona Posteucă, acuzați că și-au abuzat fiica

Surse judiciare afirmă că Simona Posteucă și-ar fi lovit cu pumnii fiica de 17 ani și i-ar fi luat telefonul mobil. Adolescenta a cărei identitate o vom proteja a mers la tatăl ei biologic și i-a povestit că a fost bătută și violată. Împreună cu acesta, ea a mers la Poliție și a depus o sesizare.

„Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, șantaj și tâlhărie. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în perioada august-octombrie 2021, un bărbat ar fi constrâns o minoră să întrețină relații sexuale cu el. De asemenea, în luna octombrie 2021, mama victimei i-ar fi sustras minorei telefonul mobil, prin exercitarea de acte de violență. Pe data de 6 decembrie 2021, polițiștii au efectuat o percheziție în cadrul dosarului penal, în urma căreia au fost ridicate mijloace materiale de probă. De asemenea, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost duse la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore. Pe 7 decembrie 2021, cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Constantin Posteucă a fost arestat, iar soția lui a fost plasată sub control judiciar

Cei doi soți au ajuns în fața judecătorilor. În timp ce Constantin a fost arestat, Simona a fost plasată sub control judiciar.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privindu-l pe inculpatul Constantin Posteucă, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și viol în formă continuată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Posteucă, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Posteucă. Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privind-o pe inculpata Simona Elena Posteucă, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Dispune punerea în libertate a inculpatei Simona Elena Posteucă. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpată, pe o durată de 60 de zile”, au precizat ieri magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De remarcat este faptul că decizia luată ieri de judecătorii ieșeni nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here