Italia. Un tânăr român și-a ucis cu brutalitate fostul iubit de 82 de ani: L-a tăiat cu drujba

Un român, în vârstă de 35 de ani, este căutat de carabinieri fiind suspect de o crimă care a avut loc ieri în Milano, Italia. 

Un bărbat, în vârstă de 82 de ani, a fost ucis cu brutalitate în propriul apartament de la etajul șapte al unui bloc de pe Via Giulio Romano din Milano. Conform primelor informații, ucigașul român a pătruns în casă spărgând ușa de la intrare cu o drujbă. Odată ce a intrat în apartament l-ar fi înjunghiat pe pensionar cu un cuțit și l-ar fi tăiat și cu drujba.

Va fi efectuată autopsia pentru a clarifica cu exactitate cauzele morții.

Vecinii, alarmați de zgomot, au sunat ieri seara pe carabinieri, în timp ce alți vecini i-au alertat pe pompieri pentru că erau îngrijorați de fumul care ieșea. Este posibil ca acesta să fi fost cauzat de la tăierea clanței cu drujba. Acțiunea a durat câteva minute, iar militarii nucleului Radiomobil au găsit la fața locului drujba și două cuțite de bucătărie.

 

Românul fusese denunțat de pensionar pentru că îl urmărea

 

Cercetările polițiștilor privind uciderea pensionarului se concentrează asupra unui român de 35 de ani, un fost iubit al victimei. Suspectul fusese denunțat în ultimele luni pentru hărțuire de către victimă.

Pentru a sparge ușa de la intrarea locuinței pensionarului ar fi folosit o drujbă. Împotriva presupusului criminal fusese dat un ordin de restricție, iar în apartamentul victimei au fost găsite și obiecte personale ale românului.

De asemenea, carabinierii au găsit copii tipărite ale unor e-mailuri în care presupusul criminal mărturisea motivele gestului.

Carabinierii unității de anchetă și ai companiei Porta Monforte din Milano sunt acum în căutarea bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here