Medic: Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu

Un medic de la Spitalul de Urgență Florească a transmis un mesaj dur pentru persoanele care refuză să se vaccineze antiCovid.

“Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă! De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat! Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare!”, a transmis medicul Alina Prodan, de la Spitalul de Urgență din Capitală, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. 

Medicul a precizat că pe acești oameni nu îi conving statisticile, punctând că, însă, nu este vina lor, ci a celor care nu au reușit să realizeze o educație sanitară sănătoasă.

“De convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre! Din păcate, aici nu funcționează treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu. Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu. În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!”, a încheiat medicul mesajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here