Un tată și-a omorât fiica de 22 de ani cu o bâtă de baseball, apoi și-a bătut soția în timp ce striga ”Nu mai suport”

Un bărbat din New Jersey, acuzat că și-a bătut până la moarte propria fiică cu o bâtă de baseball, a fost găsit mort. Oamenii legii spun că ar fi vorba despre o sinucidere.

Poliţiştii îl căutau pe Gregory Kelemen după ce acesta a lovit-o de mai multe ori pe fiica sa Katherine cu bâta, ducând la moartea acesteia. El se confrunta cu o acuzație de cri de gradul I. Potrivit procurorilor din Camden County, poliția a găsit-o pe tânăra de 22 de ani agăţându-se de viață, în dormitorul ei, în casa părinților, luni dimineață.

Katherine a fost dusă de urgență la spital cu răni multiple. Dar, în ciuda celor mai bune încercări ale medicilor de a o salva, ea a fost declarată moartă la scurt timp după aceea.

Polițiștii au găsit-o și pe soția lui Kelemen, Sheri, în aceeași cameră, având de asemenea răni grave. Ea a rămas internată în spital, notează Daily Mail.

Bărbatul a fugit din casă şi s-a împuşcat

Poliția a confirmat că l-au găsit pe Kelemen mort în pădure, nu departe de casă. El a murit din cauza a ceea ce pare a fi o rană auto-provocată prin împușcare, potrivit rapoartelor. Într-o declarație, autoritățile au spus că tatăl lui Katherine, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o pe ea și pe soția sa cu o bâtă de baseball, înainte de a părăsi casa.

Documentele tribunalului arată că Sheri dormea ​​și a fost ”trezită de soțul ei Gregory Kelemen, când a început să o lovească cu bâta de baseball”, potrivit CBS Local. La un moment dat în timpul atacului, atacatorul a strigat: ”Nu mai suport”. Sheri a reușit să sune la 911, iar ofițerii s-au grăbit la fața locului. A durat două zile înainte ca trupul bărbatului să fie descoperit. Aceasta rămâne în stare critică, dar stabilă, potrivit spitalului unde este tratată.

Vecinul Tony Mascino a vorbit despre incident: „Sunt o familie drăguță. Nu te aștepți să se întâmple asta, mai ales când le cunoști toată viața. Este foarte tragic, foarte sfâșietor”.

Un ultim omagiu adus tinerei ucise

Prietenii lui Katherine au adus un omagiu. Un prieten, pe nume Darius West, a numit-o ”un suflet minunat” care ”ne-a fost furat prea devreme”.

O altă prietenă, Danielle Smith, a numit-o pe Katherine ”o tânără uimitoare” și a scris că s-a simțit ”atât de norocoasă că a putut să-mi împărtășesc copilăria cu tine”.

Universitatea la care tânăra studia a declarat într-un comunicat: ”Familia noastră de la Temple University este uluită și profund întristată să afle despre moartea lui Katherine Kelemen, 22 de ani, studentă la Colegiul de Arte Liberale, în urma unui atac la casa familiei ei din Voorhees Township, New Jersey. Trimitem gândurile și cele mai profunde simpatii celor care sunt cei mai apropiați de Katherine și Sheri, în special familiei, prietenilor, profesorilor, colegilor și colegilor lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here