Căutări de amploare pentru găsirea deținutului evadat de la Penitenciarul Găești

Căutări de amploare în Dâmbovița după ce un deținut al Penitenciarului Găești a evadat de la locul unde muncea deși era supravegheat.

Polițiștii care încearcă să-i dea de urmă au aflat că suspectul, condamnat pentru furt, a făcut rost între timp de haine de schimb și de bani de buzunar. Cine îl vede sau deține informații despre individ este rugat să sune la 112 ori să anunțe la cea mai apropiată secție de poliție.

Poliţiştii au organizat filtre la intrarea şi la ieşirea din localitate. Zeci de forţe de ordine s-au mobilizat şi îl caută prin împrejurimi pe deţinutul evadat.

Oamenii legii au folosit şi câini care să îi ia urma.

Comisar Șef Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti: „Au fost efectuate verificări în zona Mogoşani, după care s-a venit în partea aceasta, spre Găeşti”.

Deţinutul muncea la un depozit din apropierea penitenciarului. A profitat de neatenţia celor care îi supravegheau şi a dispărut.

Bărbatul se afla după gratii de mai bine de un an, pentru furt, dar a mai fost condamnat şi în trecut. Oficialii penitenciarului de la Găeşti spun că până acum nu a creat probleme.

Inspector Ionela Ispas, purtător de cuvânt Penitenciarul Găeşti: „Se afla în regim deschis de executare a pedepsei privative de libertate. Era supravegheat. S-a declanşat şi o anchetă internă”.

Anchetatorii i-au găsit hainele cu care era îmbrăcat în momentul în care a fugit. Iar un localnic le-a spus că i-a cerut ceva bani şi de milă i-a dat. Individul are 43 de ani, 1 metru şi 68 de centimetri înălţime, este brunet cu ochi căprui şi constituţie atletică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here