O femeie a fost violată între blocuri, în Bistrița, de doi băieți de 13 și 18 ani. „Nu mi-a venit nimeni în ajutor”

Caz revoltător în Bistriţa! O femeie venită la oraş să-şi rezolve câteva probleme a fost violată, ziua în amiaza mare, pe o stradă lăturalnică, de doi tineri, unul de 18 ani şi unul de 13 ani.

Abia când a scăpat din mâinile celor doi, biata femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Băieţii au fost găsiţi de poliţie într-o pădure, iar cel mare este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Atacul s-a petrecut pe o alee dintre blocuri, aproape de centrul oraşului Bistriţa. Cei doi suspecţi s-au năpustit peste biata femeie care trecea întâmplător pe-acolo şi au târât-o după o clădire.

Victimă: Și-au bătut joc de mine şi eu tot am strigat, tulai tulai şi nu mi-a venit nimeni în ajutor.
Reporter: Nu v-a auzit nimeni?
Victimă: Nu m-a auzit nimeni, am avut scăpare că cine ştie ce îmi făceau, poate mă omorau. Am fugit şi prima dată am fugit la primărie şi de acolo mi-au spus mergi la poliţie că e caz de poliţie.

Femeia a ajuns la poliţie şi a povestit tot calvarul prin care a trecut. A reuşit să redea foarte clar semnalmentele suspecţilor, iar mai multe echipaje de poliţie au pornit pe urmele lor.

Oamenii din cartier spun că nu au auzit ţipetele de ajutor şi zona e retrasă, după blocuri.

Băiatul de 13 ani provine dintr-un centru de plasament. Cei de la Protecţia Copilului spun că în ultima perioadă a provocat multe probleme, dar a refuzat să fie consiliat psihologic.

Dacă se va dovedi vinovat, băiatul de 18 ani riscă închisoarea.

Sursa : Protv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here