Fiul de 16 ani al unui primar a furat mașina tatălui, a omorât un prieten de aceeași vârstă și i-a rănit pe alți trei după ce s-a răsturnat

Fiul unui primar din Timiș a furat mașina tatălui și a luat mai mulți prieteni cu scopul de a se distra în acest mod. Numai că băiatul de doar 16 ani s-a răsturnat cu mașina, iar în urma accidentului a rezultat moartea unuia dintre prietenii săi. 

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar patru prieteni cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani au fost răniți, după ce unul dintre ei a luat mașina și a provocat un accident în localitatea Folea, din județul Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, la volanul mașinii se afla un tânăr de 16 ani.

Adolescentul a condus mașina dinspre localitatea Folea înspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit drumul și s-a răsturnat.

În urma impactului, unul dintre pasageri a murit, iar patru dintre cei din mașină, inclusiv cel aflat la volan, au fost răniți.

Toți au vârste între 15 și 16 ani.

Șoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis, relatează Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here