La 18 ani de la dispariţia unei fetiţe din Făgăraș, o informaţie ar putea rezolva marele mister. Săpăturile au confirmat presupunerile anchetatorilor

După două decenii, misterul unei dispariții din Făgăraș e aproape să fie dezlegat. Poliţiştii au găsit mai multe fragmente de oase care ar putea aparţine unei fetiţe de care nimeni nu mai știe nimic de 18 ani. Totul ar fi ieşit la iveală după ce poliţiştii au primit un pont. Au mers la adresa indicată şi au găsit rămășițe umane.

De 18 ani, Mădălina este de negăsit. Fata veselă, cu ochii mari, migdalaţi şi părul şaten a dispărut fără urmă. Avea 12 ani. Pe 1 mai 2002, tatăl vitreg era în casă cu ea. Le-a spus anchetatorilor că, ultima data când a văzut-o, fata dormea. Aşa că i-a lăsat bani şi un bilet în care îi spunea să meargă la magazin să-şi cumpere mâncare. Când s-a întors acasă, fata şi banii dispăruseră fără urmă.

Un pont i-a alertat pe poliţişti. Au primit informaţii că Mădălina ar fi îngropată pe o stradă din oraş. Anchetatorii au mers la locul indicat şi făcut mai multe gropi. Au găsit mai multe fragmente de oase.

”Este poliţie. A căutat ceva. Ceva mort acolo…au săpat! Au zis că de mult a omorât pe cineva şi a săpat acolo poliţia!”

”Sunt nişte poliţişti care se uită, caută! Se aude că s-au găsit oase!”

”A fost criminalistica. Au luat oasele de acolo.”

Fragmentele de oase au fost trimise spre expertiză

După descoperirea şocantă, poliţiştii au trimis resturile la expertiză şi au mers si la apartamentul în care a locuit fetiţa dispărută.

”Acum o lună au răscolit toată casa! Am auzit că au căutat prin beci, prin casă, au răscolit toată casa.”

Ancheta trebuie să stabilească acum dacă rămăşiţele sunt ale Mădălinei. Copila din Făgăraş este doar un caz dintr-un fenomen. În ultimii cinci ani, numărul copiilor dispăruţi în România a explodat. În 2015, erau puţin peste 2500 de minori dispăruţi. Azi, numărul lor a ajuns la mai bine de 10 mii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here