Petrecere cu calul în casă. Ce a pățit un bărbat care a încercat să danseze cu animalul

Mai mulți bărbați din Călărași au dat o petrecere la care invitat special a fost un cal. Poliția s-a sesizat după ce imaginile au apărut pe internet și i-a amendat pe petrecăreți cu peste 21.000 de lei, relatează ct100.ro.

Pe filmare se vede cum animalul mănâncă o franzelă din mâna unui bărbat. În acest timp un alt petrecăreț încearcă să urce picioarele calului pe umeri săi și să danseze cu animalul, însă cade și se lovește.

Polițiștii s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele din filmare, aceștia fiind 8 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din comuna Nana, județul Călărași.

Cei opt bărbați au primit amenzi în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor.”, au transmis polițiștii, potrivit sursei citate.

Sursa: ct100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here