Larisa a murit în ziua în care fetița ei era condusă pe ultimul drum. Micuța Anastasia s-a stins la nici 4 anișori, într-un teribil accident în Bihor

Destinul micuței Anastasia, o copiilă în vârstă de 3 ani și jumătate, s-a frânt brusc în urma unui teribil accident rutier. Tragedia a avut loc joi după-amiază, pe DN79, între Oradea și Nojorid, micuța găsindu-și sfârșitul într-o mașină zdrobită de un microbuz. Mama fetiței, rănită grav în accident, a murit la spital duminică dimineață, în ziua în care fiica ei era condusă pe ultimul drum.

Larisa I., mama fetiței care a murit joi, 11 noiembrie, în urma unui accident cumplit pe DN79, între Oradea și Nojorid, a decedat duminică, în ziua în care fiica ei Anastasia era înmormântată.

Tânăra de 30 de ani, rănită grav în urma coliziunii mașinii sale cu un microbuz, s-a stins la spital.

„Frumoasele mele! Azi s-a ridicat la ceruri si cea care a fost prea iubita mama, sotie, fiica, sora, LARISA. Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa va ocroteasca sufletele. Iar de sus din Ceruri sa vegheati asupra noastra. Va vom iubi etern”, este mesajul plin de durere postat, duminică, pe Facebook de soțul Larisei.

Mamă și fiică au sfârșit la trei zile distanță una de cealaltă, după un accident cumplit pe DN 79, în judeţul Bihor

Reamintim că accidentul s-a produs joi, pe un drum din Bihor, între un microbuz şi un autoturism.

”ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz şi un autoturism”, a transmis pe 11 noiembrie ISU Bihor.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ.

În urma impactului violent, Anastasia a rămas încarcerată. Pompierii au găsit-o în stop cardio-respirator, au scos-o din mașină, însă manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes.

Mama fetiței a fost rănită grav în accident, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea cu traumatisme. A fost în comă, iar după trei zile de la tregedie a decedat. Larisa a murit duminică dimineață, în ziua în care fiica ei Anastasia era înmormântată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here