Italia. Româncă moartă în casă, descoperită după trei zile: Locuia cu soțul ei, care nu a putut anunța pe nimeni. „O tragedie a singurătății“

Trupul neînsuflețit al unei românce din Ladispoli, care murise de trei zile, a fost descoperit în casă, în timp ce soțul ei, grav bolnav și imobilizat în pat,  nu putea chema ajutoare. Femeia, o femeie de origine română în vârstă de 54 de ani,  murise, posibil, din cauza unui atac de cord. La fața locului, serviciile de urgență 118 l-au transferat pe bărbat la spital.

Femeia, care locuia singură cu soțul ei bolnav, doi câini și o pisică, a murit probabil de infarct. O „tragedie a singurătății”, după cum subliniază Gărzile Ecozoofile FareAmbiente, cea care a avut loc la Ladispoli și care a fost descoperită abia în ultimele ore.

Gărzile au fost chemate de comandantul poliției locale din Ladispoli și au intervenit imediat la fața locului. Gărzile Ecozoofile FareAmbiente au intervenit pentru a avea grijă de animalele de companie ale unui cuplu: doi câini și o pisică, singurii martori ai tristei întâmplări.

El era grav bolnav și imobilizat la pat, iar ea, o româncă în vârstă de 54 de ani, se ocupa de tot, împreună cu cățeii lor, doi câini și o pisică care să le țină companie.
Femeia trebuie să fi murit în urmă cu trei zile, din cauza unei boli subite, iar bărbatul ui i-a fost imposibil să ceară ajutor.

În cele din urmă, îngrijorarea vecinilor care au auzit gemetele bărbatului și ale câinilor a dus la trista descoperire.

Bărbatul a fost dus acum la o unitate sanitară de către 118.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here