Microbuz cu români, accident teribil în Bihor. Un copil de 6 ani a murit. Încă cinci victime – FOTO

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu scurt timp pe DN 79, între Oradea şi Nojorid, fiind implicate şase persoane dintre care doi minori. Un copil de șase ani care a fost găsit de forțele de urgență în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat și a murit la fața locului. „Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a decedat”, a transmis ISU.

Potrivit unui mesaj transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, accidentul s-a petrecut la ora 13.20.

Este vorba despre un impact între un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

„Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează victimele şi le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, a anunţat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit ebihoreanul.ro.

2. -imagine fara descriere- (microbuz-cu-romani--accident-teribil-in-bihor--un-copil-de-6-ani-a-murit--inca-cinci-victime---foto-2.jpg)

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale SAJ, arată ISU.

FOTO: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here