Frica de a rămâne fără mâncare a ajuns și în Timiș. Magazinele limitează vânzările la alimentele de bază

Frica românilor de a rămâne fără mâncare a ajuns și în Timiș, unde oamenii cumpără alimente în cantități atât de mari încât magazinele au ajuns să restricționeze vânzările la produsele de bază.

 

Panica de neînțeles a românilor de a rămâne fără mâncare a ajuns și la Timiș, unde oamenii cumpără alimente în cantități atât de mari încât magazinele au ajuns să limiteze achiziționarea produselor de bază, scrie Opinia Timișoarei.

Așa se face că pe ușa de intrare a unui supermarket din Deta a fost postat un afiș prin care clienții sunt înștiințați de raționalizare, urmând ca uleiul și zahărul să se vândă doar în limita a 6 litri, respectiv 5 kilograme de persoana.

Recent, aceeași situație a fost semnalată în Suceava, unde un cunoscut lanț de supermarketuri a postat anunțuri similar, prin care restricționează vânzările de zahăr și ulei.

”Stimați clienți! Vă informăm că achiziționarea uleiului/zahărului este limitată la o cantitate de 20 de bucăți per client. Vă mulțumim!”, suna anunțul din Suceava.

Între cele două episoade semnalate în cele două colțuri ale țării a intervenit și episodul din China, unde autoritățile au cerut cetățenilor să-și facă stocuri de alimente de bază, luându-se în calcul apariția unei crize alimentare.

Sursa: StirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here