O femeie a fost înjunghiată de un tânăr de 17 ani, într-un magazin din Cluj-Napoca

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată de un adolescent într-un magazin alimentar din Cluj-Napoca. Femeia se afla la cumpărături când tânărul de 17 ani s-a năpustit asupra ei cu un cuțit.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112. Femeia a fost dusă de urgență la spital cu o rană în zona gâtului. Ea este acum intubată și are nevoie de operație.

„În jurul orei 18:30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă”, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.

Suspectul a fugit, însă a fost prins în scurt timp de polițiști.

 „De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here