Mesajul fără scrupule scris iubitei de tânărul din Arad, la câteva zile după ce i-a ucis fetița: „Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine”

Tânărul din Arad, acuzat că a ucis-o şi incendiat-o pe fetiţa partenerei sale, i-a transmis iubitei sale un mesaj de dragoste duminică seara, la şase zile după tragedie. Femeia i-a răspuns cu o melodie de dragoste.

Duminică seara, la şase zile după ce i-a ucis fiica, bărbatul din Arad a postat pe Facebook o declaraţie de dragoste pentru mama ei:

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, este mesajul postat de bărbat pe pagina sa de Faceboook, duminică 31 octombrie, la ora 23.34.

Ce i-a spus partenerei sale, după ce femeia s-a întors de la maternitate şi a întrebat unde este fetiţa

Mama copilei mersese la maternitate, unde se internase de la începutul săptămânii trecute pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Pe fetița de patru ani și jumătate, dar și pe fratele ei de trei ani îi lăsase în grija iubitului său. Agasat că are prea multe de făcut şi copila avea chef de joacă, tânărul, cunoscut ca şi consumator de droguri, și-a ieșit din fire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here