Ciucă se retrage. Își depune mandatul

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru a forma un nou Guvern, a decis să se retragă și să-și depună mandatul. 

Informații deocamdată pe surse arată că Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou Guvern, a decis să se retragă și să-și depună mandatul.

Din câte se pare, Ciucă a ajuns la concluzia că nu are șanse să treacă guvernul prin parlament ca urmare a eșecului negocierilor cu toate partidele.

Biroul Executiv al PNL s-a reunit luni seară la ora 20:00

 

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, luni seara, începând cu ora 20,00, în format de videoconferinţă pentru a discuta următorii paşi în criza guvernamentală, potrivit unor surse liberale.

Marţi, comisiile parlamentare ar trebui să-i audieze pe miniştrii propuşi în Guvernul Ciucă.

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a anunţat, luni, că Biroul Permanent Judeţean a decis susţinerea continuării discuţiilor şi negocierilor politice pentru realizarea unei majorităţi în Parlament şi formarea unui nou Guvern.

De asemenea, el a afirmat că orice amânare a rezolvării crizei politice va genera noi probleme, care îi vor afecta pe cetăţenii României, propunerea fiind ca premierul desemnat Nicolae Ciucă să-şi depună mandatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here