Cadavrul tranșat al unui copil de opt ani, găsit noaptea trecută la Arad. Criminalul a încercat să ascundă urmele

Descoperire șocantă la Arad: cadavrul unui copil a fost găsit tranșat și parțial ars. 

Descoperirea a fost făcută pe un teren lângă un cimitir. Mai multe bucăți din corpul acestuia au fost găsite de un câine al unui locuitor din zonă. Acesta a găsit mai multe resturi umane și haine arse. Stăpânul câinelui a sunat la 112 pentru a raporta cele găsite. Anchetatorii ajunși la fața locului au împrejmuit zona și în scurt timp au găsit cadavrul unui copil fără picioare, informează Antena 3.

Procurorii au acum de rezolvat un caz extrem de complicat pentru că ar putea fi vorba despre un cadavru tranșat. Poate fi de asemenea vorba și despre un criminal care a încercat să-și ascundă urmele, având în vedere hainele arse, dar și intenția de a tranșa cadavrul.

Caz asemănător cu al Esterei, fetița din Baia Mare. Criminalul a fost prins după mai bine de un an

Un caz asemănător șoca România în urmă cu trei ani la Baia Mare. Cazul Esterei a ținut prima pagină a ziarelor și deschiderea jurnalelor de știri de la toate televiziune.

Oribila crimă s-a produs pe 30 aprilie 2018, atunci când fetița de cinci ani a ieșit la joacă în fața blocului și s-a dus într-o clădire abandonată din apropiere, acolo unde l-a surprins pe Jiga în timp ce își făcea nevoile.

Criminalul a văzut că fetița era singură și a prins-o de mână, a trântit-o la pământ și a batjocorit-o.

Pentru că fetița țipa și plângea, criminalul a pus mâna pe o cărămidă din apropiere și a lovit-o de trei ori în cap, loviturile fiind fatale pentru copilă.

Apoi, criminalul a mers într-o zonă din apropiere și a dat foc hainelor cu care era îmbrăcat și care erau pline de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here