Dublă tragedie în Dâmbovița. Un bărbat s-a sinucis după ce și-ar fi omorât mama pentru că avea Covid

Dublă tragedie, marți după-amiaza, la Sperieţeni, în județul Dâmbovița.

O femeie de 69 de ani ar fi fost ucisă de fiul ei, bănuiesc anchetatorii, iar apoi bărbatul și-a luat viața. A lăsat în urmă un bilet de adio, în care mărturisește că a fost copleșit de gândul că mama lui are Covid și, după cum s-a exprimat, “a vrut să-i curme suferința”. Criminaliștii pun cap la cap toate datele și trebuie să afle exact ce s-a întâmplat.

Îngrijorate că nici femeia, nici fiul ei nu răspund la telefon, rudele celor doi au venit în gospodărie, să vadă ce s-a întâmplat. Au descoperit cu groază trupurile fără viață.

Din primele date, bărbatul s-a sinucis.

Adina Ferescu, asistent medical SAJ Dâmboviţa”Am constatat că femeia avea multiple plăgi înjunghiate.”

Investigatorii au găsit în gospodărie un bilet de adio, prin care bărbatul a încercat să justifice faptele îngrozitoare. Spunea că astfel îi va curma mamei sale suferința.

Cunoscuții și apropiații celor doi sunt șocați de cele petrecute și încearcă să înțeleagă cum de s-a ajuns la această nenorocire. Familia este una înstărită, aparent fără probleme.

Vecină: ”Niște oameni foarte buni, nu este de crezut așa ceva! Nu aveau probleme, nu aveau greutăți, nu aveau de niciunele. Situație ca lumea, fata în Franța.”

Vecină”Ce s-a întâmplat e greu. Pe el l-a găsit spânzurat și pe ea apoi. Nu trebuia să facă nici el treaba asta.”

Bărbatul era necăsătorit, nu avea copii și locuia cu mama sa, văduvă de câțiva ani.

Avea o soră în Franța. De curând, își cumpărase bilet de avion și urma să o viziteze, doar că, din ceea ce spun apropiații familiei, după ce și-a pregătit plecarea, omul în vârstă de 46 de ani a aflat că mama lui are Covid și că trebuie să intre în carantină.

Rudă a victimelor”A vrut să plece în Franța, că o are pe sora sa în Franța. A avut magazin până acum, acum l-a dat, de două săptămâni. Are bănet de…”

Constantin Dinu, primarul comunei Gura Şuţii”O familie foarte, foarte serioasă. Suntem cu toții înmărmuriți de această tragedie.”

După descoperirea celor două cadavre, locul a fost împânzit de polițiști și procurori.

Anchetatorii au strâns probe pentru a înțelege cum s-a petrecut totul. Procurorii au fost rezervați în declarații.

Camelia Matei, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul acesta sunt date de anchetă pe care nu le putem face publice.”

Deocamdată, este deschis un dosar penal pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here