Imagini dramatice cu momentul impactului în care pietonul este spulberat pe o trecere de pietoni din Iaşi. Şoferul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Imagini de-a dreptul dramatice surprinse de camerele de supravegehere cu momentul impactului în care un pieton a fost pur şi simplu rupt în două pe trecere, de un şofer de 19 ani, care conducea cu 120 km/h. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Accidentul a avut loc sâmbătă noapte, când bărbatul de 58 de ani a încercat să traverseze o stradă din centrul oraşului, în zona Independenţei. În imagini se vede cum omul se asigură înainte de a pune piciorul pe zebră.

Când mai avea un pic şi ajungea pe partea cealaltă, a fost lovit în plin de maşina, un Audi Q 8, care venea în viteză şi care nu a schiţat niciun moment că vrea să oprească.

Pietonul a fost aruncat la zeci de metri. Impactul a fost atât de devastator că omul a fost practic sfârtecat. Şoferul de 19 ani avea permisul luat de puţin timp. „Tânărul în vârstă de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași. Acum tânărul se află în spatele gratiilor, în arest preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here