Italia. Pedeapsă exemplară pentru Cristian, șoferul român de TIR, care și-a omorât iubita. Mihaela nu a mai avut nicio șansă

Douăzeci și unu de ani de închisoare. Aceasta este pedeapsa impusă, în primă instanță, lui Cristian Daravoinea, șoferul român de TIR în vârstă de 36 de ani, acuzat că și-a ucis iubita, Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, în Italia, în octombrie 2019. 

Curtea de Asize din Teramo l-a condamnat la 21 de ani de închisoare, 100.000 de euro despăgubiri civile pentru fiica sa și câte 50 de mii de euro pentru fiecare dintre părinți și fratele Mihaela, pe lângă plata taxelor legale, scrie veratv.it.

Mihaela Roua, o româncă de 32 de ani, rezidentă de mai mulţi ani în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul ei din Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo. Crima a fost comisă la apogeul unei dispute din casa lor din Nereto, femeia fiind omorâtă cu o serie de răni înjunghiate, dintre care multe au fost letale.

Cristian a lăsat-o pe Mihaela fără viață pe podeaua bucătăriei. Potrivit psihiatrului criminalist Renato Ariatti, Cristian era lucid în timp ce își ucidea soția. El a întocmit raportul pe baza cererii judecătorilor Curții de Asize.

În timpul interogatoriului, bărbatul a marcat întotdeauna momentele crimei, moment cu moment. El a spus că a pierdut controlul pentru că Mihaela l-a privit „ca pe un sclav”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here