Elev român internat la Psihiatrie, după o bătaie la şcoală. Alți trei elevi reţinuţi: „Cum am învățat la box! Dă-i!“ (VIDEO)

Trei elevi au fost reţinuţi și unul internat la Psihiatrie, după ce și-au bătut un coleg de clasă la şcoală, iar altul a filmat și distribuit imaginile.

Luni, într-o școală din localitatea Lipova, trei elevi cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani au bătut un copil de 14 ani, provocându-i leziuni la cap, abdomen și picioare.

Victima, un băiat de 14 ani, primește pumni și picioare în cap, în spate, în abdomen, este lovit și la picioare. Copilul a fost lovit de trei băieți, aceștia au tăbărât cu pumnii și picioarele pe el, lovindu-l unde au apucat. Comentariile celui care filmează pot fi auzite pe video:

„Cum am învățat la box! Dă-i! În tine am încredere! Acuma!”

 

Filmarea începe cu victima care stă în bancă, bătăușii fiind adunați în jurul ei. Unul dintre agresori îi spune băiatului să se ridice, acesta se conformează, și după câteva secunde începe bătaia. Victima este lovită de un singur băiat, astfel că încearcă să riposteze, să se apere, însă „în ajutorul” agresorului vine un al doilea băiat, iar apoi un al treilea. Filmarea în care a fost surprinsă bătaia durează aproape un minut.

Polițiștii au deschis o anchetă la o școlă din județul Arad, după ce un elev a fost lovit cu pumnii și picioarele de mai mai mulți colegi. La cererea șefului inspectoratului școlar, și conducerea liceului a început o anchetă internă.

Elev român internat la Psihiatrie, după o bătaie la şcoală

 

Miercuri, aceștia anunță că elevul de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean Arad – Secția Neuropsihiatrie Pediatrică.

Ceilalți doi minori care și-au lovit colegul au fost reținuți pentru 24 de ore, iar tânărul care a filmat și ulterior distribuit imaginile a fost și el reținut.

În unele mesaje din mediul online se arată că asemenea incidente ar mai fi avut loc la școala respectivă.

Incidentul a avut loc la Liceul Athanasie Marienescu, din orașul Lipova, chiar într-o sală de clasă, iar imaginile cu agresiunea au fost postate pe Facebook de părinții băiatului agresat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here