Cum s-a răzbunat un tată pe pedofilul care i-a abuzat sexual fiica de 6 ani. Era prietenul lui cel mai bun >>>

Un tată devastat de durere după ce prietenul său cel mai bun i-ar fi abuzat sexual fiica de 6 ani, l-ar fi forțat pe acesta să își sape groapa și apoi l-ar fi înjunghiat mortal, scrie The Sun.

Totul s-a întâmplat într-un sat din regiunea Samara, din Rusia. Bărbatul de 34 de ani s-ar fi înfuriat după ce a găsit imagini explicite în telefonul prietenului său, Oleg Sviridov, când acesta îi abuza fiica. Pe înregistrare, fetița poate fi auzită cum îi spune pedofilului “Vreau să merg acasă!”, potrivit unor surse citate de The Sun.

Părinții fetei au descoperit că agresorul a mai abuzat și alte două minore din sat, de cinci și opt ani, în regiunea rusească Samara. Așa că s-au hotărât să-i dea un ultimatum: ori se predă poliției și recunoaște faptele, până la ora 20:00, ori se sinucide. Însă după doar câteva ore tatăl fetei s-a răzgândit și l-a dus pe agresor în pădure, cu o sapă în mână, a povestit soția acestuia.

Imagini publicate de presa din Rusia arată groapa de mică adâncime în care a fost găsit Sviridov, după ce a fost înjunghiat.

Tatăl fetiței a fost arestat. Acesta le-a declarat polițiștilor că a avut loc o luptă cu cuțite în pădure între el și Sviridov, însă susține că nu l-a ucis, ci acesta „a căzut pe armă”.

Acesta se află în prezent în arest la domiciliu și dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă de 15 ani după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here