Detalii șocante în cazul decesului fetiței de doi ani din Iași! Mama minorei a băgat-o pe copilă în mașina de spălat și a filmat totul

Detalii șocante în cazul fetiței de doi ani din Iași, moartă după ce ar fi căzut în cadă! Mama minorei a băgat-o pe Sofia în mașină, iar copila s-a învârtit mai bine de un minut. Acest lucru nu ar fi ieșit la iveală dacă cea care i-a dat viață nu ar fi filmat totul și nu ar fi păstrat videoclipurile în telefonul personal.

  • Noi detalii în cazul decesului fetiței de doi ani, moartă după ce ar fi căzut în cadă
  • Mama minorei a băgat-o în mașina de spălat și a filmat totul

Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul fetiței de doi ani, decedată după ce ar fi căzut în cadă. Anchetatorii au descoperit în telefonul mamei minorei câteva filmări în care micuța este surprinsă în mașina de spălat, după ce cea care i-a dat viața a băgat-o acolo. Micuța s-a învârtit mai bine de un minut.

Mama minorei de doi ani din Iași a băgat-o pe copilă în mașina de spălat și a filmat totul

Concubinul și mama fetiței de doi ani din Iași, decedată după ce ar fi căzut în cadă, au fost arestați pentru ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului, iar acum, aflați pentru 30 de zile în arestul preventiv al poliției, ies la iveală detalii șocante.

Anchetatorii au găsit în telefonul mobil al mamei minorei filmulețe în care micuța de doi ani se afla în mașina de spălat, băgată fiind în interior chiar de cea care i-a dat viață. Acest aspect constituie un detaliu foarte important în finalizarea anchetei și, de asemenea, informația devastatoare n-ar fi ieșit la suprafața dacă mama copilei nu ar fi păstrat videoclipurile în telefon.

Vă reamintim că Mădălina, mama copilei de doi ani din Iași, a dus-o în comă la spital pe fiica sa, spunând că a căzut în cadă. Din nefericire, micuța nu a mai rezistat și s-a stins din viață la unitatea spitalicească, însă medicii au observat un lucru, acela că Sofia avea semne mai vechi de violență pe corp.

Totodată, Mădălina și concubinul ei locuiau împreună cu micuța de doi ani, asta după ce tatăl biologic al Sofiei s-a despărțit de femeie și a plecat la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here