Casa groazei. Șase copii au trăit în condiții groaznice, iar totul s-a aflat din greșeală. Părinții lor au avut explicații uluitoare –

casa, mizerie, marea britanie
 Crown Prosecution Service

Șase copii din Marea Britanie au trăit într-o adevărată ”casă a groazei”, înconjurați de gunoaie, murdăria unor câini, mizerii făcute de șoareci sau scutece folosite.

Publicația locală Liverpool Echo precizează că principalul judecător din Liverpool a cerut răspunsuri cu privire la situația copiilor și ce măsuri au fost întreprinse pentru a-i proteja – după ce a s-a constatat că serviciile sociale au aflat pentru prima dată de problemele copiilor acum 10 ani.

Șocanta descoperire a fost făcută după ce poliția a fost chemată din cauza unui scandal și a intrat în casă.

Trevor Parry-Jones, procuror: „Ce au văzut acolo ar putea fi descris ca o mizerie de nedescris, care amintește mai mult de mahalaua din epoca victoriană, decât secolul 21”.

El a adăugat: ”Ofițerii au descris scena cu generozitate ca fiind dezgustătoare”.

Parry-Jones a spus că gunoiul este „împrăștiat” în toată casa, paturile supraetajate și dormitoarele copiilor erau „dezgustătoare”, iar „fecalele câinilor erau din abundență” pe ambele etaje.

 

 

Baia era inutilizabilă, toaleta murdară nu a fost curățată de un timp considerabil și e o infestare cu rozătoare”.

Ofițerii au cerut ajutor, au evacuat copiii și au cerut unei alte patrule să aducă alimente, haine curate și scutece noi.

Ambii părinți au fost arestați și luați la întrebări.

Tatăl a recunoscut că, în casă, condițiile erau „foarte proaste”, iar copiii ”ar fi putut suferi”, dar a susținut că a făcut curățenie cu aproximativ o lună înainte.

Mama – care, la fel ca partenerul ei, a spus că a lucrat “multe ore” – a declarat că baia nu a mai fost folosită “de ani de zile”.

Ea a spus că în casă se mâncau doar mâncare la pachet, care nu era gătită acolo, și că aveau un câine mare, ceea ce înrăutățea condițiile de igienă.

Fotografiile prezentate în instanță au arătat unul dintre dormitoare, aflat într-o „mizerie completă”, cu cutii aruncate, tăvi din plastic și ambalaje.

O a doua fotografie arată o sticlă de înălbitor și fecale de câini pe podea.

Domnul Parry-Jones a spus: “Ofițerii au descris fecalele ca fiind peste tot și dezgustătoare”.

Uniformele școlare erau depozitate într-o cameră cu sticle vechi de plastic, pungi pline cu gunoi și recipiente goale pe podea.

Parry-Jones: “Ofițerii au declarat că în casă sunt multe scutece uzate și murdare – care au fost aruncate la întâmplare.

Procurorul a descris baia ca fiind „murdară și dezgustătoare” și a notat că sunt și „excremente de rozătoare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here