Franța. ROMÂN, BĂTUT cu BESTIALITATE de patru indivizi. Tânărul a ajuns INVALID pe viață

Un român a fost bătut crunt de patru indivizi și a rămas paralizat pe viață. Cei patru inculpați au fost condamnați vineri, de magistrații din Franța. 

După patru zile de proces, jurații și-au emis verdictul vineri, 17 septembrie. Ei i-au găsit pe cei patru acuzați vinovați de „întâlnire cu violență” pe 21 februarie 2018 la Port-Vendres, departamentul Pyrénées-Orientales din sudul Franței. Un român a fost lovit cu picioarele înainte de a fi găsit inconștient. Violență care a dus la consecințe ireversibile.

Toată lumea își recunoaște participarea la această bătaie din 21 februarie 2018 la Port-Vendres. Și explică că au vrut să îl „corecteze” pe acest român pentru că ar fi deranjat două fete tinere la ieșirea dintr-un supermarket. Cu toate acestea, până la final, ancheta nu a făcut posibil să se stabilească care dintre cei patru acuzați a dat lovitura în capul victimei în timp ce ea era pe pământ. Un act final de violență care a provocat un traumatism cranian grav, lăsându-l pe român cu invaliditate permanentă, incapabil să fie autonom în viața sa relațională și în actele vieții de zi cu zi.

 

Pedepsele primite

 

Jurații au individualizat sentințele, având în vedere fondul, personalitatea și vârsta învinuitului. Astfel, ei au păstrat abolirea discernământului pentru Jimmy V., în vârstă de 34 de ani, și, într-o stare de recidivă, l-au condamnat la 16 ani de închisoare penală.

În mod similar, Franck W, 59 de ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Ambii au fost, de asemenea, sancționați cu o interdicție de ședere în Pirineii Orientali pentru 10 ani, care fusese solicitată de acuzare pentru cei patru acuzați.

O condamnare de 10 ani de închisoare a fost pronunțată împotriva lui Yann G., 43 de ani, și 8 ani de închisoare împotriva celui mai tânăr Bruno G., de 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here