Asta da aroganță! Părinții care au bătut un copil și pe bunica acestuia au venit la audieri cu un BMW Seria 7, de zeci de mii de euro, și au plecat cu duba Poliției la arest!

După mai multe verificări, polițiștii din Iași i-au chemat la audieri pe părinții care au agresat un copil de 8 ani și pe bunica acestuia. Ieri după-amiază, cei doi au ajuns la Poliția Municipiului Iași, unde au dat declarații despre cele întâmplate. Scenele de o violență extremă s-au petrecut zilele trecute, mai precis luni după-amiază, în zona Cantemir. Povestea pare ireală. Minorul de 8 ani se juca în parc cu mai mulți copii de vârste apropiate. La un moment dat s-ar fi certat cu un alt copil, iar cel din urmă a mers supărat la părinți. Fără să stea pe gânduri, părinții s-au gândit să-i dea o lecție „rivalului” copilului lor

Părinții care au lovit un copil de 8 ani și pe bunica acestuia au ajuns pe mâna Poliției. Ieri, cei doi au mers să dea declarații legate de incidentul care a scandalizat mii de oameni. Au coborât dintr-un BMW Seria 7, de câteva zeci de mii de euro, și nu păreau foarte afectați de situație. Gheorghiu Vlad și Gheorghiu Andreea sunt părinții anchetați de polițiști pentru lovire. Scenele de o violență extremă s-au petrecut zilele trecute, mai precis luni după-amiază, în zona Cantemir.

Povestea pare ireală. Minorul de 8 ani se juca în parc cu mai mulți copii de vârste apropiate. La un moment dat, s-ar fi certat cu un alt copil, iar cel din urmă a mers supărat la părinți. Fără să stea pe gânduri, părinții s-au gândit să-i dea o lecție băiețelului de 8 ani. Astfel, i-ar fi lovit pe băiat și pe bunica lui până ce aceștia au ajuns în scara blocului în care locuiesc . Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical. Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași.

„Pe data de 30 august 2021 am fost sesizați despre un conflict iscat între mai multe persoane, produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un minor și o femeie în vârstă de 52 de ani ar fi fost agresați fizic de două persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Copilul a fost transportat la spital după loviturile încasate

Micuțul a fost preluat de o ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfânta Maria”, din Iași.

„Copilul în vârstă de 8 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii duminică după-amiază, după o agresiune fizică. Acesta prezenta mai multe contuzii minore, iar după investigații a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru alte investigații mai amănunțite la cap. Nu a necesitat internare. Din nefericire, în aceeași zi ne-am confruntat cu o situație asemănătoare. Un alt copil în vârstă de 11 ani a ajuns la noi în urma unei agresiuni fizice. Acesta a fost bătut de mama unui alt copil. Niciunul nu a fost lovit grav”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

Ciudat este faptul că, în ultima perioadă, astfel de cazuri au fost întâlnite destul de des la Iași. În urmă cu câteva zile, un tânăr a fost arestat după ce a agresat un copil pe care l-a luat în mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here