Italia. ROMÂNCĂ, BĂTUTĂ până la LEȘIN, într-un supermarket. Agresorul Nicoletei a fost PRINS

Agresorul care a bătut-o pe Nicoleta Aurelia, o româncă în vârstă de 35 de ani, până la leșin într-un supermarket Carrefour Carrefour din Gallarate, Provincia Varese, Italia, a fost identificat.

Este vorba despre un italian, în vârstă de 26 de ani, cu antecedente la poliție pentru furt și violențe, rezident în Cardano al Campo, care a fost denunțat sub acuzația de răni agravate.

Băiatul a fost identificat și raportat de Poliția de Stat din comisia Gallarate, grație analizei imaginilor sistemelor de supraveghere video din zonă (absente în supermarket). Polițiștii au reușit, de fapt, să identifice un tânăr care, în ceea ce privește aspectul, vârsta și îmbrăcămintea, reflecta descrierile date anchetatorilor de către victimă, românca de 35 de ani, și de unii martori.

Cu toate acestea, din moment ce imaginile nu ar fi fost suficiente și utile, pentru a realiza o posibilă și ulterioară identificare fotografică, îngreunată de masca purtată de atacator, anchetatorii au fost capabil să urmărească tranzacția efectuată de atacator la unul dintre casierele automate cu un card de debit, care ulterior s-a dovedit a fi pe numele tânărului.

Având în vedere toate elementele dobândite și în acord cu Parchetul Busto Arsizio, a fost executat un decret de percheziție la domiciliu care a permis cristalizarea ipotezei anchetei și obținerea de dovezi copleșitoare atât cardul de debit utilizat pentru tranzacție, cât și îmbrăcămintea purtată în ziua respectivă a atacului din casa suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here