Fetiţă de 6 ani, TORTURATĂ de propria MAMĂ: A închis-o într-o cameră şi a hrănit-o cu mâncare pentru pisici

O fetiţă de şase ani din Taldom, Rusia a fost torturată de propria mamă. Micuţa a fost închisă într-o cameră fără ferestre şi a hrănită cu mâncare pentru pisici.

Copilul de şase ani a fost salvat de poliţişti, după ce a trăit în condiţii inumane timp de trei ani, printre maldăre de gunoaie şi pereţi plini de igrasie, înconjurată de 19 pisici. Fetiţa era atât de abuzată încât a ajuns să creadă că numele ei este „Kitty Kitty”, relatează Observator. Nu fusese niciodată la medic, la şcoală şi nu era înregistrată nici în evidenţele statului. Mai mult decât atât, ea nu se dezvoltase corespunzător pentru vârsta pe care o avea, având greutatea unui copil de trei ani.

Mama, Yurate-Alprika Raine, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru torturarea minorei. Femeia stabilise cu un pensionar în vârstă de 66 de ani să meargă frecvent şi să îi ducă mâncare atunci când acesta mergea să hrănească pisicile. În tot acest timp, mama locuia într-un apartament luxos alături de fiica ei mai mare, în vârstă de 12 ani.

„Recunosc că am acordat mai multă atenţie copilului meu cel mare. Mi-am crescut fiica cea mică până la vârsta de trei ani, când caracterul acesteia s-a schimbat”, a declarat Raine.

 

Judecătorii au decăzut-o din drepturile părinteşti

 

Femeia susţine că mergea la interval de câteva zile în camera unde era ţinută fetiţa, pentru a curăţa mizeria. Raine, care a lucrat anterior ca escortă, a fost descrisă ca un simpatizant neo-nazist. Judecătorii au decăzut-o din drepturile părinteşti, cele două fete ajungând în grija statului.

Locuinţa unde fata era ţinută captivă a fost descoperită după ce un echipaj de poliţie care patrula în zonă a observat prezenţa unui bărbat suspect.

„În timp ce erau de serviciu, polițiștii de patrulare din cartierul orașului Taldom au observat un bărbat suspect. După ce a văzut poliția, a încercat să se ascundă de ei și a intrat într-o casă situată pe o stradă lăturalnică. Poliția a intrat în casă, acolo a descoperit un bărbat pensionar, o femeie și pe fiica ei minoră”, se arată în comunicatul transmis de poliţişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here