Șoferiță către polițist, după ce a fost prinsă băută la volan, în Lugoj: ”Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

O șoferiță prinsă la volan sub influența alcoolului, pe o stradă din Lugoj, a făcut circ cu polițiștii de la Rutieră, cerându-le continuu să o lase să plece pentru că ea este o persoană publică. ”Am băut o bere, da, si? Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată, da?”, le-a spus șoferița agenților care au oprit-o în trafic.

 

Femeia a fost trasă pe dreapta pentru că nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni. Agenții i-au verificat documentele, apoi i-au solicitat șoferiței sa sufle în fiolă. După ce aparatul alcooltest a indicat faptul că femeia băuse alcool, a început un scandal monstru.

”Întreabă-i cât am băut. Am băut o bere, da, si? Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată, da? Cum să dau peste cineva, tâmpitule, că nu sunt beată. Dacă bei o bere în Germania ai voie să conduci”, a spus șoferița.

La un moment dat, în plin scandal cu poliția, șoferița a încercat să plece de pe loc, însă polițistul a acționat rapid și i-a smuls cheile din contact.

Potrivit opiniatimișoarei.ro, femeia s-a ales cu permisul de conducere suspendat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here