Diana Șoșoacă s-a transformat în AVOCATA URȘILOR. Senatoarea i-a CERTAT pe localnici că-i alungă, în loc să-i hrănească – VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a transformat în avocata urșilor și i-a certat pe localnicii din zona Transfăgărașanului că îi alungă, în loc să îi hrănească.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici. Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, spune Șoșoacă.

Șenatoarea susține în declarația ei că înainte urșii erau hrăniți de ocoalele silvice din țară, iar acum sunt lăsați să flămânzeasca special pentru a fi împușcați după ce vin în căutarea hranei la casele oamenilor.

În momentul în care doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, senatoarea le reproșează că în loc să-i hrănească îi sperie.

„Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here