Un membru AUR a fost prins cu cannabis în Parlament. Reacția ironică a lui George Simion

Un membru al AUR, purtătorul lor de cuvânt, a fost prins la intrarea în clădirea Senatului cu droguri asupra lui. Este vorba Mircea Gheorgheosu.

Bărbatul, care ar fi avut cannabis asupra sa, a fost dus la secția 17 unde a dat declarații.

Ancheta în acest caz a fost preluată de DIICOT.

”În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Oricine vrea să intre în Parlament trebuie să treacă printr-un filtru ca la aeroport. La această poartă de control, politicianul a fost prins în fapt, când ofițerii SPP au făcut controlul de rutină. Parlamentarul le-a spus ofițerilor că substanța respectivă este cannabis și că este pentru consum propriu.

Acesta riscă între trei luni și doi ani de închisoare, dar poate scăpa și cu o simplă amendă.

În privința slujbei, el riscă interdicția de a fi angajat pe viitor la Camera Deputaților sau Senat, plus desfacerea actualului contract de muncă.

Reacția lui George Simion

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro, făcând referire la recentul scandal în care a fost implicat premierul Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here