Monștrii sunt printre noi. Tânăr bătut, mutilat, tâlhărit, dezbrăcat și abandonat într-o baltă de sânge pe trotuar

Un tânăr de 29 de ani a fost atacat pe stradă și bătut până a ajuns în stare de inconștiență, pe o stradă din Arad. Șocat este că procurorii nu au cerut arestarea preventivă a atacatorilor.

Băiatul a fost dezbrăcat de haine, iar atacatorii i-au dat apoi foc la haine și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Arădeanul a ajuns în stare gravă la spital cu dinții rupți și fractură de maxilar.

Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple.

A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta” a anunțat  IPJ Arad.

 

Procurorii nu au reținut și infracțiunea de tâlhărie

 

Rudelor tânărului bătut spun că acesta ar fi fost snopit în bătaie de trei persoane. Tânărul ar fi fost și tâlhărit, victimei furându-i-se banii pe care îi avea asupra sa, dar și telefonul mobil.
Rudele povestesc că tânărul se îndrepta spre casă, iar agresorii săi se deplasau în direcția opusă. Aceștia l-ar fi întrebat dacă deranjează, tânărul răspunzând negativ.

”A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis <>. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei conform aradon.ro.

Cristi Antonescu, fost șef al Serviciului Omoruri din Capitală, a declarat la Antena 3 că este șocant faptul că procurorii nu au cerut arestarea preventivă a atacatorilor și mai mult nici nu au reținut în sarcina acestora infracțiunea de tâlhărie cu violență, mai ales că victimei i-au fost sustrași banii și un telefon mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here