Turistul român, căutat cu disperare, trei zile, găsit acasă. Salvamontist: Astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere

 Un turist rătăcit între Piatra Arsă și Sinaia a fost găsit, după 3 zile de căutări disperate, acasă. „Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere…”, spun salvamontiștii.

Turistul a dispărut sâmbătă pe traseul Piciorul Pietrei Arse, iar căutările acestuia au fost reluate luni dimineață. La căutările tânărului de 36 de ani rătăcit au participat 18 salvamontiști din Prahova, Sinaia și Bușteni, 6 pompieri și 3 jandarmi.

„După 3 zile de căutari, zi și noapte, de la apelul de urgență lansat de cel cu probleme, după un efort deosebit a zeci de salvatori, după resurse umane, materiale și financiare consumate, abia acum cel dispărut a binevoit să își pornescă telefonul și astfel să aflăm că el se afla bine mersi la domiciliu. Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situații depășesc capacitatea noastră de înțelegere…”, anunță Serviciul Naţional Salvamont.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here