Bărbat omorât în Piatra Neamț de o fată de 16 ani pe care încerca să o violeze

O fată de 16 ani l-a înjunghiat mortal pe un bărbat de 41 de ani, luni noapte, în apartamentul acestuia, iar adolescenta susţine, în fața anchetatorilor, că ar fi fost în autoapărare.

Bărbatul ar fi încercat să o violeze. Ar fi chemat-o acasă la el ca să discute despre un loc de muncă în străinătate, dar acolo, susţine fata, ar fi fost sechestrată şi atacată.

Oamenii din bloc s-au alarmat când au auzit ţipete din apartamentul închiriat de bărbatul de 41 de ani.

„Se auzea un ţipat ca de copil şi două bufnituri.”

„Era târziu, după 12, am văzut maşini pe poliţie, m-am întâlnit cu două femei care mi-au zis că au auzit ţipete de ajutor.”

Chiar fata de 16 ani a sunat la 112 şi a anunţat că l-a înjunghiat mortal pe bărbat şi că îi aşteaptă pe poliţişti, ascunsă într-o cameră. Potrivit agenţilor, un echipaj a ajuns acolo după aproape o oră. Pentru că nu aveau informaţii precise, au spart uşile de la două apartamente, până să o găsească pe adolescentă.

Vecin: „Mi-au spart uşa, au intrat peste mine, au căutat, m-au întrebat dacă am sechestrat pe cineva.”

Cei de la Ambulanţă au constatat apoi decesul bărbatului.

Fata le-a povestit anchetatorilor că ar fi găsit luni pe Internet un anunţ de angajare în străinătate. Aşa s-a întâlnit cu bărbatul de 41 de ani şi a mers cu el ca să discute oferta. Adolescenta provine dintr-o familie sărmană, de lângă Piatra Neamţ.

 

Bărbatul ucis provenea din judeţul Braşov, dar se mutase de multă vreme în Piatra Neamţ cu mama sa. Până de curând, lucrase la o firmă care transporta persoane în străinătate şi avea şi un atelier de reparaţii auto.

„Un om la locul lui, calm, liniştit, muncitor, nu aş crede aşa ceva. Nu cred că ar fi în stare să violeze un copil, de 16 ani. Nu ştiu ce să zic, ce s-o fi întâmplat acolo”, spune un prieten al bărbatului.

Anchetatorii continuă cercetările în dosarul de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here