Criminalul educatoarei din Bucureşti şi-a ucis din greşeală băiatul de 2 ani. Bărbatul şi-ar fi pierdut minţile

Apar detalii noi cutremurătoare în ceea ce priveşte crima din Bucureşti, în care un bărbat și-a ucis soția în casă. În urmă cu două decenii cuplul a avut un băiețel. Acesta avea vârsta de doar 2 ani când individul a dat cu mașina peste el din greșeală, cu spatele și l-a omorât.

Din acel moment, bărbatul a avut un șoc traumatic. În anul 2020 el a fost internat și la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. A spart mai multe obiecte și a agresat medicii care erau de gardă.

Citeste si : Criminalul educatoarei din Bucureşti îşi anunţa cele două fiice că o să le omoare mama: „Mami va ajunge la îngeri” Poliţia nu a mai prelungit ordinul de protecţie

Bărbatul care şi-a ucis soţia este absolvent de drept

Făptaşul, un taximetrist care este absolvent de drept, a fost şi jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cuplul le aveau împreună erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. În casa în care s-a întâmplat tragedia din sectorul 2 era foarte curat.

Cele două persoane se aflau în plin proces de divorţ şi ajunseseră să se certe și de la curățenie, ea era obsedată și el nu îi respecta munca, potrivit informațiilor obținute de Antena 3, de la audieri.

Femeia ucisă de soț era educatoare, în București

Femeia, o educatoare înjunghiată mortal în inimă, în propria casă, iar principalul suspect este chiar fostul soț, față de care avea un ordin de protecție și numeroase plângeri la Poliție.

Cadrul didactic avea vârstă de 48 de ani. Suspectul principal este soţul, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ şi care acum este căutat de toată poliţia. Conform vecinilor, totul a ponit de la faptul că femeia ar fi acceptat să mai aibă o discuție cu el chiar în apartament, asta deşi avea un ordin de protecţie emis împotriva lui.

Discuția a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii celor doi cunosc familia ca fiind una cu probleme, şi confirmă că au auzit certuri des, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la un deznodământ nefericit.

„Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis autoritățile.

Un alt caz înfiorător, la Iași! O femeie a fost înjunghiată în zona genitală de propriul iubit!

Un caz cutremurător a avut loc în Iași! O femeie a fost înjunghiată în zona genitală de propriul iubit! Într-o criză de gelozie, agresorul a vrut să o pedepsească pe femeie. Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru ieșean. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Vasile Iftimie la patru ani de temniță, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.
În plus, individul a fost obligat să achite despăgubiri.

„Instanța admite cererea formulată de partea civilă. Obligă inculpatul să îi plătească părții civile D.M.D. suma de 8.000 de lei, drept daune morale. Dispune confiscarea specială a unui cuțit cu lama de 14 cm, având inscripția «Chan Chuji», cu mâner din fier (3,5 cm) și lemn (8 cm), folosit de către inculpat la comiterea infracțiunii”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here