ANIMAȚIE GRAFICĂ! Momentul în care gemenii din Ploiești s-au urcat pe pervaz și au căzut de la etajul 10

Un accident dramatic petrecut în Ploieşti cutremură România. O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Mama i-ar fi lăsat nesupravegheaţi – ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook. Femeia nu a putut fi audiată pentru că suferit un şoc şi a fost internată la psihiatrie.

În transmisiunea în direct, pe Facebook, făcută de mama celor doi gemeni, aceasta ascultă muzica şi lângă ea este un alt copil. Pe fundal încep să se audă sirenele ambulanțelor.

Jos, în faţa blocului, are loc o operaţiune dramatică de salvare. Sosesc mai multe ambulanţe. Vin şi pompierii.

În timp ce jandarmii izolează zona, medicii încearcă să le acorde primul ajutor copiilor prăbuşiţi pe trotuar.

De la ferestre, oamenii privesc îngroziţi. În apartamentul celor mici, mama lor continuă să transmită în direct pe Facebook. Nu bănuieşte că gemenii ar fi păţit ceva.

Apoi, se aud bătăi în uşă. Urma că femeia să fi anunţată de nenorocire.

Transmisia se încheie brusc, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Se pare că gemenii au fost lăsaţi nesupravegheaţi şi au ieşit pe balcon, unde au găsit un geam deschis. În apropierea ferestrei se afla şi o masă, pe care cei mici s-ar fi urcat înainte să se prăbușească de la etajul 10. Copiii au căzut pe rând de la ultimul nivel al blocului. Primul – băiatul, apoi – în câteva minute – fata.

O femeie care se afla la o terasă este cea care a sunat prima la 112 și a cerut de urgentă intervenția polițiștilor și a pompierilor, pe Bulevardul Republicii, după ce i-a văzut pe cei doi frățiori la balcon și a realizat pericolul. Numai că până au ajuns salvatorii aici, din nefericire, gemenii s-au prăbușit în gol.

Părinţii celor doi gemeni se mutaseră doar de două zile în bloc. Unii dintre vecini susţin că aseară ar fi auzit certuri între femeie şi soţul ei. Bărbatul nu ar fi fost acasă în momentul accidentului. În schimb, în locuinţă se mai afla o femeie – prietenă cu mama copiilor.

Mama gemenilor a fost dusă la spital în stare de şoc. Acum este internată la psihiatrie. Poliţiştii încearcă să lămurească exact ce s-a întâmplat în locuinţă. Au văzut şi ei transmisiunea în direct a mamei şi au testat-o să verifice dacă a consumat substanţe interzise sau alcool.

Direcţia pentru protecţia copilului face propriile verificări în acest caz. Cuplul mai are un copil de 5 ani.

Poliţiştii spun că nu există indicii ca mama să le fi făcut rău copiilor în mod intenţionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here