O bătrânică din Maramureş, bătută şi legată de pat de un bărbat necunoscut care voia să o violeze. Femeia a scăpat în ultima clipă

Clipe de cosmar pentru o bătrână de 77 de ani, din judetul Maramuress. În toiul nopţii, un bărbat a intrat peste ea în casă. Sub o ploaie de pumni si amenintări, bărbatul ar fi încercat să o violeze. Din fericire, copiii femeii au intrat la timp în casă şi au salvat-o.

Poliţiştii nu ştiu până în acest moment cine este agresorul, cine este bărbatul care în cursul nopţii a intrat peste femeia în vârstă de 77 de ani.

A scăpat de viol în ultima clipă

Incidentul a avut loc în localitatea Poienile de sub Munte, iar bătrâna le-a povestit poliţiştilor faptul că în cursul nopţii un bărbat pe care nu îl cunoştea a intrat în casă, a legat-o de pat şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, după ce a ameninţat-o.

Norocul femeii a fost că în acel moment au intrat în gospodărie copiii ei, iar bărbatul s-a speriat şi a luat-o la fugă. În acest moment, poliţiştii de la Maramureş au deschis un dosar penal de cercetare şi continuă ancheta pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here