Germania. Un șofer român de TIR a făcut prăpađ într-o parcare: a distrus 6 mașini, a rănit 6 oameni și a atacat un coleg cu furculița

Un șofer român de TIR a făcut prăpăd într-o parcare din Germania. Bărbatul a distrus 6 mașini, a rănit șase oameni și a atacat un coleg cu furculița. 

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau. Un camionagiu român a avariat 6 mașini, a rănit 6 oameni, atacat un coleg cu furculița și s-a luat la ceartă cu polițiștii, pe care i-a agresat verbal și i-a scuipat.

Potrivit publicației Sinsheim Lokal, românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi. În momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. A continuat să conducă și a mai avariat 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi.

În urma haosului provocat, șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. Românul nu s-a potolit aici. A intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au relatat că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

Într-un final, el fost luat cu cătușe la mâini de lângă camion, însă nu înainte de a se certa și cu agenții sosiți la fața locului. Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro, iar un judecător va decide astăzi dacă va rămâne în custodia Poliției sau va fi eliberat.

sofer-roman-germania-a-distrus-6-masini-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here