O mamă în lacrimi după ce şi-a găsit fiul de 13 ani ucis şi devorat de un vecin : „Mi-a ucis copilaşul”

Moment şocant pentru o mamă, care şi-a descoperit fiul devorat de un vecin satanic. Când a aflat ce i s-a întâmplat adolescentului de 13 ani, mama a izbucnit în lacrimi: „Mi-a ucis copilaşul”

Trupul dezmembrat şi mâncat al copilului a fost descoperit în interiorul unei genţi, într-o vilă din Tarascon, în apropiete de Marsilia.

Citeste si : Femeia care şi-a ajutat soţul să răpească, violeze şi ucidă o fetiţă de doar 8 ani, condamnată la 15 ani de închisoare

Adolescentul, identificat sub numele de Romain, a fost ucis în casă vineri, înainte ca vecinii să se plângă de „mirosul teribil” şi să sune la poliţie, duminică. Când menajera a venit să facă curat, a găsit părţi din trupul tânărului, inclusiv capul mâncat parţial, îndesat în geantă.

Venită la faţa locului, mama lui Romain a început să ţipe: „Mi-a ucis fiul, mi-a ucis copilaşul”. După ce rămăşiţele au fost găsite, o investigaţie a fost imediat lansată pentru a descoperi criminalul.

Câteva ore mai târziu, poliţia l-a identificat pe ocupantul casei, un bărbat pe nume Arther A., în vârstă de 32 de ani. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice şi ca fiind violent, fusese externat din spital la începutul lunii.

Vecinii l-au zărit când încerca să fugă pe acoperişul casei. După ce a fost confruntat de oamenii legii, acesta a dat din nou să fugă, fiind împuşcat mortal de poliţişti.

Romain plecase de la centru de plasament din Marsilia ca să îşi viziteze mama, care locuia pe aceeaşi stradă cu cel care avea să îi devină criminal, când a fost răpit de pe stradă de acesta. Adolescentul, care nu şi-a cunoscut tatăl, a locuit în cea mai mare parte a timpului în mai multe case şi centre de plasament.

O moarte cumplită

Romain era fan al echipei Olympic Marseille şi a rapperului Jul. Procurorul Laurent Gumbau a declarat că trupul lui Romain era atât de mutilat încât abia a putut fi identificat după ADN. Ucigaşul care locuia în casa din Tarascon de la moartea tatălui său, din cauza unui cancer, şi a mamei sale, din urmă cu 15 ani.

„Ne-am dus la baie. Romain era decapitat şi cu trupul învelit în plastic. Nu ştiu cum ai fi putut să faci aşa ceva unui copil. Este inuman. Arthur părea chiar normal”, a declarat menajera pentru presa din Franţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here