Accident în lanț cu 20 de maşini pe Autostrada Soarelui. S-a activat Planul Roşu de intervenţie, traficul este blocat total

Un accident în care au fost implicate 20 de maşini a blocat total traficul pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE 8:27 – Ambulanţele au preluat de la locul accidentului un pacient în vârstă de 15 ani, alți doi copii şi un adult. La fața locului, medicii acordă îngrijiri unei persoane inconștiente.

Știrea inițială: Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate 20 de autovehicule, care a avut loc vineri, la kilometrul 183 al autostrăzii Bucureşti – Constanţa, traficul fiind complet blocat.

Accidentul în lanţa s-a produs pe sensul către litoral al autostrăzii A2, la km 183, în zona localităţii Medgidia. În acceident au fost implicate 20 de autoturisme, iar din primele date două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Conform reprezentanţilor Centrului Infotrafic din IGPR, traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanţa, formându-se coloane de autoturisme.

La accidentul de pe A2 acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași

Până la acest moment, pentru gestionarea situației, au fost alocate următoarele echipaje:

ISU CT: 3 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SAJ

ISU BIF: 1 Punct medical avansat, 1 descarcerare grea, 1 autoscară, 1 punct comandă mobil, 12 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

ISU CL: 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

ISU IL: 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Vineri dimineaţă a fost semnalată ceaţă pe întreaga autostradă A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here